Frisomat SA

check_circle Companie verificată
1

Frisomat SA

check_circle Companie verificată
1

Despre

Compania FRISOMAT proiectează, dezvoltă, produce şi construieşte hale metalice industriale, inovative din oţel galvanizat, profilat la rece, de peste 20 de ani in Romania.

În calitate de fabricant internaţional, Frisomat controlează întregul proces, etapă cu etapă. De la proiectare şi dezvoltare, la producţie, transport şi montaj cu echipe proprii.

Pentru că FRISOMAT este mai mult decât constructor. Este responsabilitate asumată în realizarea proiectului de la un capăt la altul: proiectare, producţie, montaj. Concepţia, realizarea şi finalizarea fiecărei hale se fac în funcţie de destinaţia construcţiei.

Sistemul integrat practicat reprezintă garanţia unei lucrări executate exemplar.

Destinatii ale halelor metalice: showroom, service auto, spatii de productie, ferme zootehnice, hale pentru agricultura, depozite, industrie alimentara, hangare pentru aviatie.

www.frisomat.ro  

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str. G-ral Dascalescu, nr.324, Piatra Neamt NEAMT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close