SC EUROPEXPRES SRL

2

SC EUROPEXPRES SRL

2

Despre

Este o firmă cu tradiție din Alba Iulia, înființată în anul 1999 cu o paletă largă de domenii de activitate în principal distibuția de carburanți (în parteneriat Rompetrol) – deținând un lanț de benzinării în județul Alba și stații mobile de distribuție carburanți – dar și producția de cribluri si spărturi de piatră prin cariera de piatră de la Zlatna .

Suntem o firmă de avangardă, scopul nostru fiind satisfacerea cerințelor clienților astfel să putem evolua spre succes împreună. Din acest motiv oferim doar produse și servicii de cea mai înaltă calitate și la cele mai bune prețuri. Succesul unui proiect este de cele mai multe ori rodul colaborării cu partenerii potriviți, capabili să aducă valoare adăugată acestuia, S.C. Europexpres este pregătită să creadă în proiectul tău, să colaboreze pentru atingerea obiectivelor stabilite, prin produse și servicii de calitate.dețul Alba.

 

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

Str. TUDOR VLADIMIRESCU 48, Alba Iulia ALBA