S.C. DBI TEAM S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Atelierul de proiectare DBI PROIECT, este administrat de societatea S.C. DBI TEAM S.R.L. care a fost înființată în anul 2007 și este o societate cu capital privat românesc. 
Echipa noastra este tânără, dinamică, ambițioasă și reușim să fim între liderii domeniului de proiectare folosind cele mai noi softuri și solutii constructive de ultimă generație. Având proiecte atât în țară cat și în afara țării avem ocazia să interacționăm cu ingineri din diferite zone ale lumii, acumulând astfel experiență. 
Compania noastră oferă servicii complete de proiectare generală, începând de la obținerea Certificatului de Urbanism, întocmirea și depunerea documentațiilor pentru obținerea avizelor, întocmirea Documentație Tehnice pentru obținea Autorizației de Construire, întocmirea Proiectului Tehnic și detalii de execuție, dar și urmărirea evoluției lucrărilor, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar. 
Obiectivul principal al companiei este asigurarea unui proiect complet și corect. Domeniile aprofundate ale companiei sunt proiectarea generală pentru construcții civile, construcții industriale, construcțiile hidrotehnice și hidro-edilitare.

 

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.