SC DARE TALENT DEVELOPMENT SRL

check_circle Companie verificată
17

SC DARE TALENT DEVELOPMENT SRL

check_circle Companie verificată
17

Despre

Veo Worldwide este o companie europeană de destocaj, parte a Universului NOZ (lider pe piața europeană de destocaj), cu peste 14 ani de activitate.

Căutăm constant soluții pentru a-i ajuta pe proprietarii de afaceri să își valorifice stocurile nevândute (colecții anterioare, produse cu termen de expirare scurt, comenzi anulate), ajutându-i, astfel, să devină eficienți.

 

MISIUNE:

Cei mai buni pe piața de destocaj. Suntem complet dedicați misiunii NOZ de a deveni lideri mondiali pe piața de destocaj.

 

VIZIUNE:

No waste. Just value – Ne dorim să devenim mai buni odată cu spațiul în care creștem. Valorificăm pe deplin tot ce ne înconjoară  - timp, resurse, aptitudini, idei. Investim în oameni care fac mereu un pas în plus, sunt dornici să se dezvolte și sunt adevărați jucători de echipă.

Joburi

Social

Contact

Sos Pacurari, nr 116 B, etaj 1, biroul B1.04, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close