SC DARE TALENT DEVELOPMENT

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Veo Worldwide este o companie europeană de destocaj, parte a Universului NOZ (lider pe piața europeană de destocaj), cu peste 14 ani de activitate.

Căutăm constant soluții pentru a-i ajuta pe proprietarii de afaceri să își valorifice stocurile nevândute (colecții anterioare, produse cu termen de expirare scurt, comenzi anulate), ajutându-i, astfel, să devină eficienți.

 

MISIUNE:

Cei mai buni pe piața de destocaj. Suntem complet dedicați misiunii NOZ de a deveni lideri mondiali pe piața de destocaj.

 

VIZIUNE:

No waste. Just value – Ne dorim să devenim mai buni odată cu spațiul în care creștem. Valorificăm pe deplin tot ce ne înconjoară  - timp, resurse, aptitudini, idei. Investim în oameni care fac mereu un pas în plus, sunt dornici să se dezvolte și sunt adevărați jucători de echipă.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.