Cotnari

check_circle Companie verificată
22

Cotnari

check_circle Companie verificată
22

Despre

Podgoriile de la Cotnari reprezinta rodul unei indeletniciri stravechi viti-vinicole. Compania se afla in inima podgoriei Cotnari inca din anul 1948, ingrijindu-se permanent de cele peste 1 700 de hectare de plantatii de vita de vie, pretuind fiecare boaba de strugure si impartasind cu ceilalti bucuria vietii.

Specialistii Cotnari lucreaza in laboratoarele combinatului sau in vii pentru a oferi vinuri de calitate exceptionala, vinuri obtinute prin limitarea productiei de struguri la un hectar la doar 70-80% fata de celelalte podgorii ale Romaniei sau din tarile viticole.

Podgoria Cotnari este cunoscuta in special pentru soiurile traditionale albe: Grasa de Cotnari, Tamaioasa Romaneasca si Feteasca Alba, carora li se alatura Busuioaca si Feteasca Neagra, pentru soiurile rosii. Adunam laolalta experienta si istoria Cotnari cu inovatia si excelenta Casei de Vinuri Cotnari, pastram bine secretele de vinificare si pricepere pentru a oferi clientilor un vin desavarsit si de calitate. In fiecare sticla de vin Cotnari se site mostenirea si recunostinta pentru rod.

Imbinam perfect traditia cu tehnologia si cunoasterea izvorata din pasiune, strugurii nostri de calitate fiind nucleul vinului premium. Plantatiile Cotnari urmaresc o densitate mica a plantelor, o distanta mare intre randuri, permitand astfel o circulare eficienta a aerului si efectuarea lucrarilor cu utilaje moderne. Vinul nostru are nevoie de o maturare in tihna, in butoaie de stejar, timp de 2 ani, apoi este imbuteliat sau pastrat in vinoteca Cotnari pentru a bucura cu buchetul sau generatiile viitoare.

Vinul Cotnari acompaniaza cu succes bucate din cele mai alese si poate reprezenta un cadou de suflet, surprinzator si intotdeauna cu bun gust.

 

“Degustati….si ascultati povestea vinului….”

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

Cotnari, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close