S.C. CONARG AG SRL

check_circle Companie verificată
9

S.C. CONARG AG SRL

check_circle Companie verificată
9

Despre

Grupul CONARG este un jucator important pe piata contructiilor civile si industriale din Roamnia. Expertiza noastra este validata de cei peste 30 de ani de activitate permanenta pe piata si implicarea in unele dintre cele mai complexe si provocatoare proiecte, cu o suprafata totala construita de peste 1.1 milioane mp.

Echipa noastra dinamica creeaza in mod constant valoare pentru clientii nostri, pentru grup si pentru societate. Experienta bogata pe care o avem in inginerie si proiectare, animata de angajamentul nostru constant pentru inovare, ne permite sa folosim solutii remarcabile, la cheie si sa ne diferentiem. 

Perspectiva noastra pentru viitor este o declaratie ferma cu privire la impactul pe care dorim sa il avem:

Perspectiva noastra este sa depunem toate eforturile pentru a atinge perfectiunea in fiecare zi, sa intampinam cu entuziasm provocarile si sa cream o experienta exceptionala pentru client, livrand la timp, in buget si la cele mai inalte standarde de calitate.

Joburi

Contact

Soseaua Nordului 24-26, Centrul Tiriac, Etaj 4, Sector 1, Bucuresti ( sediul soc; Str. NEGRU VODA 30 Pitesti, Arges, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close