Comdata Romania

check_circle Companie verificată
32

Comdata Romania

check_circle Companie verificată
32

Despre

Comdata Romania este una din cele mai mari companii multinationale, lider de piata in sectorul BPO.
Oferim pregatire si instruire, oportunitați de a crește, recunoscand valoarea fiecarui angajat si incurajand libera exprimare.
Urmarim progresul angajatilor ce isi aduc contributia in munca noastra prin daruire si pasiune, ii promovam pe merit, ceea ce motiveaza intotdeauna angajatii sa vina cu idei si solutii noi, promovand inovația in întreaga companie.
Comdata Romania, membra a grupului COMDATA, detine in Romania 6 puncte de lucru in Bucuresti, Craiova, Constanta, Galati, Braila si Buzau.
Cu peste 2000 de angajati in Romania, Comdata Romania se numara printre companiile de prestigiu pe piata de call center romaneasca.
Un job in call center te ajuta sa iti dezvolti abilitatea de a rezolva situatii complexe folosind diverse tehnici de comunicare, sa fii punctual, organizat si mai ales un bun coechipier.
Te asteptam in echipa noastra!
 

www.comdataromania.ro

Joburi

Contact

Craiova, Str Sfantu Dumitru nr. 8, etaj IV, Craiova

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close