SC BistriVet SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

S.C. Bistri-Vet S.R.L. cu sediul social în Bistrița, Str. Libertății nr. 13, are ca domeniu de activitate importul și distribuția medicamentelor de uz veterinar, produselor parafarmaceutice, furajelor si aditivilor furajeri, hranei și accesorilor pet, produselor pentru asigurarea igienei și biosecurității.

Activitatea noastră se desfășoară pe întreaga suprafață a României iar produsele noastre pot ajunge la dumneavoastră direct prin reprezentanții firmei și/sau prin curierat rapid.

Ne bucurăm să venim în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de produse și cu servicii de consultanță de specialitate. Scopul nostru este să dezvoltăm continuu portofoliul cu produse inovative de înaltă calitate și siguranță, și nu în ultimul rând la prețuri cât mai avantajoase.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.