Sc Autorekrut Deutsch Srl

Sc Autorekrut Deutsch Srl

Despre

Suntem o companie de recrutare forta de munca. Am facut din acest lucru o pasiune si ne concentram 100% in a gasi locul de munca potrivit pentru fiecare candidat. Credem in potentialul fiecaruia si ne inspiram din acest lucru.

Fiecare om are cunostinte diferite si abilitati diverse, iar scopul nostru este sa descoperim aceste calitati la fiecare persoana cu care intram in contact, gasindu-i locul de munca ideal in compania potrivita. Dorim sa fim mai mult decat o companie de intermediere forta de munca si sa oferim asistenta profesionala si consiliere pentru candidati, pentru a satisface nevoile fiecaruia.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Liviu Rebreanu Nr 95, Arad

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close