SC AUTODOC SRL

check_circle Companie verificată
1

SC AUTODOC SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

S.C. Autodoc S.R.L. este un service auto multi-brand autorizat RAR din orasul Cluj-Napoca, (zona Marasti) situat pe strada Plevnei 28/32 specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare pana la 3,5 t.

In cadrul service-ului Autodoc pot fi efectuate urmatoarele operatiuni :
Reparatii mecanice,reparatii electrice,verificat,reparat si incarcat instalatie climatizare A/C,testare auto,reglaj directie ( geometrie roti ),testare motoare,diagnoza auto,Inspectie Tehnica Periodica ( ITP ),regenerare filtru particule,revizie tehnica, inlocuit filtre si ulei,montare Power Tuning,testare amortizoare, verificare sistem de franare,verificare emisii noxe.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. PLEVNEI 28-32, Cluj Napoca CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close