AUTO SCHUNN SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

21 de ani de calitate germană în RomâniaSuntem o societate cu capital privat german, numărându-ne printre primii parteneri autorizați ai Mercedes-Benz România. Povestea de succes începută în vara anului 1993 în Arad se bazează pe afaceri etice și responsabilitate.Prin centrele autorizate de vânzări din Arad, Deva, Craiova și Suceava, oferim clienților noştri consilierea necesară și întregul suport tehnic pentru alegerea produsului perfect, pentru afaceri sau loisir. Avem la dispoziție gama completă de autovehicule marca Mercedes-Benz: autoturisme, autovehicule comerciale și camioane; un program generos de autovehicule rulate; servicii de finanțare; precum și asistență post-vânzare pentru întreținere, service și piese de schimb de origine.Dezvoltarea companiei a condus la crearea unui număr semnificativ de locuri de muncă în domenii diverse: tehnic, economic sau consiliere în vânzări, pentru oameni care şi-au dorit să exceleze în viaţa profesională, socială şi personală.Vă aşteptăm alături de noi!Contact resurse umane:
Tel:  0257 - 286 680
E-mail: resurseumane@auto-schunn.ro

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.