SC AMIBIOS SRL

check_circle Companie verificată

SC AMIBIOS SRL

check_circle Companie verificată

Despre

SC AMIBIOS SRL, Brăila a luat fiinţă în anul 2004 ca firma de retail produse şi servicii în domeniul IT&C. Ulterior, între anii 2005 – 2008 firma s-a axat, în baza licenţei ANCOM, pe dezvoltarea unei reţele proprii de date şi voce, precum şi pe networking pentru diferiţi beneficiari. Activitatea de outsourcing în domeniul reţelelor de date&voce&CATV a devenit una dintre cele mai importante direcţii de dezvoltare a firmei noastre.

Începând cu anul 2009 SC AMIBIOS SRL a intrat pe piaţa serviciilor de sisteme de securitate. În acest sens firma a fost autorizată de către IGPR – DPOP, precum şi de IGSU prin licenţierea activităţilor de proiectare, instalare mentenanţă a sistemelor de securitate antiefracţie, control acces, sisteme de televiziune cu circuit închis, sisteme de avertizare la incendiu. 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str.Scolilor Nr.42 Bl.B parter Mag.Mr.Digit, Braila

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close