SC AMIBIOS SRL

check_circle Companie verificată
26

SC AMIBIOS SRL

check_circle Companie verificată
26

Despre

SC AMIBIOS SRL, Brăila a luat fiinţă în anul 2004 ca firma de retail produse şi servicii în domeniul IT&C. Ulterior, între anii 2005 – 2008 firma s-a axat, în baza licenţei ANCOM, pe dezvoltarea unei reţele proprii de date şi voce, precum şi pe networking pentru diferiţi beneficiari. Activitatea de outsourcing în domeniul reţelelor de date&voce&CATV a devenit una dintre cele mai importante direcţii de dezvoltare a firmei noastre.

Începând cu anul 2009 SC AMIBIOS SRL a intrat pe piaţa serviciilor de sisteme de securitate. În acest sens firma a fost autorizată de către IGPR – DPOP, precum şi de IGSU prin licenţierea activităţilor de proiectare, instalare mentenanţă a sistemelor de securitate antiefracţie, control acces, sisteme de televiziune cu circuit închis, sisteme de avertizare la incendiu. 

Joburi

Contact

Str.Scolilor Nr.42 Bl.B parter Mag.Mr.Digit, Braila

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close