Sargon Invest Srl

check_circle Companie verificată

Sargon Invest Srl

check_circle Companie verificată

Despre

MISUNEA NOASTRĂ: 
Furnizarea de echipamente și soluții la cheie de achiziție de date (hardware + software) pentru industrie, cercetare/dezvoltare și infrastructură, la standarde înalte de calitate / performanță și cel mai bun preț.
 
Distribuim: 
Echipamente pentru achiziția de date și automatizări industriale (plăci, interfețe, module, calculatoare industriale, Data-Loggere etc.), instrumentație de proces. Compania noastra este reprezentant unic in Romania al producatorului de placi de achizitie de date si calculatoare industriale Adlink Technology - Taiwan si al productorului de data loggere Graphtec - Japonia.
 
Producem: 
Sisteme de achiziție de date, sisteme SCADA, sisteme de testare automată pentru aplicatii  din industrie și cercetare/dezvoltare, echipamente industriale. Software pentru aplicații în cercetare / dezvoltare, în laboratoare, și în procese tehnologice
 
Furnizăm servicii: 
Consultanță, proiectare, modernizare, mentenanță, service pentru sisteme de achiziție de date, automatizări industriale, echipamente industriale

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd Constructorilor, Nr 20A, Sector 6, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close