Saramob Design

check_circle Companie verificată
2

Saramob Design

check_circle Companie verificată
2

Despre

Design și producție mobilier la comandă. Oferim consultanță de specialitate în găsirea celor mai bune soluții de amenajare a unui spațiu, fie că este vorba de o locuință, un spațiu comercial sau administrativ. Implementăm idei folosind o gamă variată de materiale fie că este vorba de HI-MACS, sticlă vopsită, sticlă șablată, inox, aluminiu, MDF vopsit, MDF acrilat, MDF înfoliat, MDF furniruit, lemn masiv, o gamă largă de PAL melaminat, piele și stofe pentru capitonat și tapisat.  Mobilierul se realizează la comandă, în urma unui proiect bine stabilit, după dimensiunile, materialele, culorile și accesoriile alese împreună.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. OLARILOR 18, Oradea BIHOR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close