SABON HOLDINGS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii, pentru creaţie şi pentru ascultarea celuilalt, şi din dorinţa de a le oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viaţă atât de agitată. Drumul internaţional al SABON a început în 2003, cu o mică filială din West Village, pe 6th Avenue din New York. Acesta a fost punctul nostru de plecare către lume. De acolo, lanţul s-a dezvoltat într-o puternică marcă internaţională denumită SABON, care în prezent are 90 de magazine în oraşe importante din toată lumea. SABON a devenit un concept faimos, iubit, la modă şi dorit, care are succes în toate ţările în care s-a lansat: de la New York până în Tokyo, Amsterdam, Roma şi altele. Succesul internaţional nu a modificat niciodată esenţa SABON şi loialitatea sa faţă de calea pe care a pornit: o cale a dedicării, curiozităţii, senzualităţii, magiei şi dragostei.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.