S.C. WEBEYE INTERNATIONAL S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

S.C. WEBEYE INTERNATIONAL S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Despre

Serviciul de monitorizare auto WebEye a apărut la începutul anilor 2000 mulţumită unei noi soluţii telematice, care îmbinând noutățile din domeniul tehnologiilor de localizare cu cele din telecomunicaţii, a deschis perspective noi dezvoltării sistemelor de monitorizare auto şi a aplicaţiilor informaticii spaţiale.  

Datorită dezvoltării continue, WebEye a depăşit în scurt timp serviciul de bază de monitorizare auto - prin perifericele şi modulele de programe care răspundeau provocărilor pieței s-a transformat într-o soluţie complexă de susţinere a activităţii de transport în ansamblu.

Cu ajutorul tehnologiilor utilizate şi a elementelor de software care permit vizualizarea datelor, exploatarea vehiculelor poate fi planificată, verificată, şi, în urma verificării, optimizată, iar costurile de funcţionare şi de comunicare pot fi reduse.  Extinderea serviciilor şi, implicit, a grupului de firme s-a realizat şi se realizează în continuare ținând cont de particularitățile pieței şi de specificul cultural al fiecărei tări în parte.

Datorită activităţii perseverente şi a muncii dedicate a colegilor care reprezintă organizaţia, WebEye este prezentă astăzi în 14 ţări ale Europei.

Joburi

Contact

Str. NUFĂRULUI 28 E, Oradea BIHOR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close