S.C. BIO MEDICA INTERNATIONAL S.R.L.

check_circle Companie verificată
5

S.C. BIO MEDICA INTERNATIONAL S.R.L.

check_circle Companie verificată
5

Despre

Bio Medica activeaza in piata serviciilor medicale private de peste 25 de ani, oferind servicii in majoritatea disciplinelor medico-chirurgicale. Principiul de functionare este cel al medicinei integrate: de la consultatii medicale in ambulatoriu, la investigatii clinice si paraclinice, imagistica medicala, completand gama de servicii, in caz de necesitate, cu proceduri exploratorii si interventii chirurgicale. Serviciul de consultatii medicale si transporturi medicalizate si departamentul de acomodare in rezerve private intregeste acest concept. Avem o echipa tanara cu care ne mandrim si pe care ne-o dorim intotdeauna in forma maxima. Asiguram angajatilor nostri toate conditiile impuse de legislatia in vigoare impreuna cu bonusurile specifice activitatii noastre. Va asteptam sa va alaturati!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

CALEA FLOREASCA NR.46, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close