S.C. PEX. S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o companie localizata in Romania, Ploiesti, judetul Prahova, infiintata in anul 1991. PEX are drept scop dezvoltarea prin diversificarea pe mai multe directii. După o perioada de 31 ani de investitii si extindere, in acest moment functioneaza urmatoarele centre de afacere:PEX Distributie:Comercializam o gama diversificata de produse si ne desfasuram activitatea pe piața vopselelor auto, a materialelor si finisajelor in constructii, având ca zona de acoperire judetele: Prahova, Dambovita, Buzau, Vrancea, Braila, Galati.PEX Auto:In acest moment functionam cu vanzari auto astfel: Distribuitor autorizat Mitsubischi dar si Vanzari auto multimarca. Operam prin doua unitati service, primul  este Service autorizat Porsche Romania pentru marcile Volkswagen, SEAT, Skoda, dar si Service autorizat Mitsubishi, iar al doilea Service multimarca. PEX Farmacii:FARMACIILE AMON-PEX isi desfasoara activitatea pe piata farmaceutica prin trei unitati situate central in orasul Ploiesti. Obiectivul principal este satisfacerea nevoilor de natura medicala ale pacientilor, intelegem prin aceasta oferirea de medicamente cat si de consiliere competenta. Farmacistii nostrii iti pun la dispozitie mai mult decât medicamentele de care ai nevoie - iti dau sfaturi practice si profesionale, sunt intotdeauna in sprijinul tau.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.