MOST SERV SRL

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Societatea MOST SERV a fost fondata in anul 1993, din dorinta   de a oferi companiilor servicii de calitate in domeniul constructiilor / instalatiilor si a lucrarilor de intretinere tehnica a imobilelor.
Datorita experientei dobandite, in peste 28 de ani de activitate, societatea ofera cele mai bune solutii tehnice pentru intretinerea si restabilirea functionarii elementelor unei cladiri.In prezent avand contracte de întreținere tehnică pentru aproximativ 1000 de locații ale partenerilor nostrii pe intreg teritoriul Romaniei. Datorita experientei in domeniu, certificarilor obtinute dar si personalului propriu calificat, suntem un partener de incredere pentru companii de top care au ales sa colaboreze cu noi.Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia "mostserv.ro", prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre societatea MOST SERV. 
Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania MOST SERV. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre MOST SERV, va rugam sa va adresati ofiterului nostru de protectie a datelor personale la office@mostserv.ro.

Media

Locuri de munca

MOST SERV SRL

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.