S.C. HIDRO SALT B-92 S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Infiintata in anul 1996, S.C. HIDRO SALT-B-92 S.R.L. s-a axat in activitatea pe care o desfasoara pe necesitatea unei dezvoltari durabile, dezvoltare bazata pe profit, calitate si satisfacerea cerintelor clientilor.
    Avand la baza aceste concepte, societatea HIDRO SALT-B-92 S.R.L. a abordat o gama larga de activitati din domeniul generic – constructii - incepand cu lucrari complexe de consolidari structuri, constructii la cheie de imobile, lucrari de hidroizolatii terase, constructii de piscine si bazine, amenajari interioare. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, agrementate, iar producatorii au implementat Sistemul de Management al Calitatii. O atentie deosebita se acorda materialelor de hidroizolatii (membrane, cimenturi si solutii de impermeabilizare), intrucat acestea se folosesc la lucrari care necesita o durata de viata prelungita.
    Aceste activitati au fost abordate bazandu-se pe un personal de executie cu o calificare deosebita, cu personal tehnic specializat, utilaje si scule performante si o conceptie bazata pe calitate, eficienta si respectarea termenelor.
    Lucrarile executate in decursul anilor au dovedit ca o abordare serioasa, sistemica si decisa a calitatii in activitatea de constructii face ca satisfactia clientilor sa duca inevitabil si la profit.

Joburi