S.C. FOERCH S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cele mai bune şanse de carieră şi sarcini antrenante pe de o parte – căi decizionale scurte şi relaţii directe între angajaţi pe de altă parte. FÖRCH vă oferă perspectivele unui concern internaţional de succes, în combinaţie cu „spiritul“ deosebit al unei intreprinderi de familie, din pătura mijlocie.

Vă caracterizează gândirea orientată spre soluţii, înţelegerea parteneriatului faţă de clienţi şi acţiunea ambiţioasă, independentă? Îndepliniţi-vă atunci la noi obiectivele dumneavoastra personale şi adăugaţi poveştii de succes FÖRCH un nou capitol.

Utilizați posibilitatea simplă și comodă de a aplica online sau trimiteţi-ne documentele dumneavoastra complete și concludente prin e-mail la adresa cariere@foerch.ro – indicând orasul pentru care aplicati.

 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.