ROMAERO S.A.

check_circle Companie verificată
9

ROMAERO S.A.

check_circle Companie verificată
9

Despre

ROMAERO S.A., lider în industria aerospațială și de apărare românească, este o companie de stat care își desfășoară activitatea în două domenii economice, servicii de întreținere și reparații pentru aeronave de transport civile și militare, precum și producție industrială. 

Cu peste 900 de salariați, ROMAERO operează cea mai mare bază din România pentru mentenanța aeronavelor din flota Forțelor Aeriene și a unora dintre cei mai importanți operatori privați și fabrică piese pentru aeronavele produse de Boeing și Airbus.

 În domeniul apărării, compania a fost desemnată prim-contractor în România și Europa Centrală al unora dintre jucătorii de top de pe piața mondială de echipamente militare, pentru transferul de tehnologie avansată și furnizarea de echipamente militare moderne, produse în România, Forțelor Sistemului Național de Apărare și altor state din regiune, membre NATO și UE.

...................................................................................................................................................................

ROMAERO S.A., the Romanian leader in aerospace and defense, is a State-Owned company that operates in both major areas of the aerospace industry, namely maintenance and repair services for commercial and military transport aircraft, as well as manufacturing of aircraft structure assemblies, subassemblies and components.

 With over 900 employees ROMAERO is the largest MRO organization in the country, serving the Romanian Airforce and several large commercial operators. As a production organization, ROMAERO manufactures parts for most types of Boeing and Airbus aircraft. 

 In the defense sector, ROMAERO has been designated as prime-contractor for Romania and Central Europe of some of the most important corporations in this field. Through these industrial partnerships, the company aims to deliver modern military equipment, made in Romania, to the National Defense Forces and to other NATO and EU member countries in the region.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd. Ficusului nr. 44, Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close