RIN HOTELS

Domus Stil

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

RIN Hotels te invită să te alături celei mai bune echipe din industria ospitalităţii. Ai şansa să lucrezi alături de oameni profesionişti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care îţi oferă numeroase satisfacţii profesionale. Cele trei hoteluri de patru stele, RIN Grand, RIN Central şi RIN Airport, amplasate strategic în sudul, centrul, respectiv nordul Capitalei, prin diversitatea şi calitatea serviciilor asigură cel mai bun raport calitate/preţ garantând satisfacţia oaspeţilor noştri.

 

Construit in anul 2007, RIN Grand Hotel este alegerea perfecta pentru calatoriile de afaceri sau placere. Hotelul surprinde prin maretia si diversitatea serviciilor oferite. Localizat in sud-estul capitalei intr-o zona usor accesibila, RIN Grand Hotel se afla la doar 7 Km de centrul turistic. Unitatea noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra reusind sa asigure o experienta unica fie ca alegeti sa va incepeti ziua cu o intalnire de afaceri, sa luati pranzul sau cina, sau doriti sa va relaxati in centrul wellness al hotelului.

 

RIN Airport Hotel este alegerea ideala atat pentru cei care aleg Bucurestiul ca destinatie de afaceri cat si pentru cei aflati in tranzit. Inaugurat in anul 2006, hotelul anticipeaza nevoile clientilor si satisface asteptarile acestora, oferind flexibilitate, profesionalism si o atitudine orientate spre acesta oferindu-i atentia cuvenita.

 

RIN Central Hotel este localizat in centrul istoric, turistic si comercial al Bucurestiului, la doar 1 km de Piata Unirii sau Piata Universitatii si la numai 500 de metri de statia de metrou Piata Unirii si 2,5 km distanta fata de Piata Romana, intr-o oaza de liniste ferita de forfota urbana. La RIN Central Hotel atmosfera intima si stilata, la care se adauga profesionalismul personalului si calitatea serviciilor oferite va garanteaza o experienta unica.

 

RIN Group a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe divizii: hotelieră, imobiliară, entertainment:
www.rinhotels.ro
www.domusstil.ro
www.waterpark.ro

 

RIN Hotels isi propune sa fie perceput si recunoscut ca cel mai bun lant hotelier din Bucuresti prin modul in care depaseste asteptarile oaspetilor sai, prin munca de echipa, demonstrand inovatie, dinamism, atentie la detaliu si dedicatie pentru excelenta in servicii. Suntem o companie preocupata de angajatii sai, de motivarea lor, o companie de profesionisti care sa ofere un mediu de lucru atractiv, cu oportunitati de dezvoltare profesionala.

 

Viziunea RIN Hotels este sa fie prima optiune pentru oaspetii ce aleg Bucurestiul ca destinatie turistica. Un brand puternic care se bazeaza pe satisfactia oaspetilor si multumirea angajatilor, ce ofera un produs inovativ la cel mai bun raport calitate/pret.

 

Cele trei divizii RIN Hotels sunt ghidate pe competenta si profesionalismul echipei, pe respect pentru clientii RIN Hotels, pe echilibru, deschidere, onestitate si solidaritate.

 

Te asteptam in echipa!

Media