REGENCY COMPANY

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

De 20 de ani suntem partenerul de încredere al proiectelor de mobilier furnizând clienților noștri materialele de care au nevoie: PAL melaminat, blaturi, MDF și cea mai largă gamă de accesorii de mobilă. Totodată oferim și servicii dedicate: debitare - aplicare cant, consiliere tehnică de specialitate și transport.

Am crescut printr-un model de business bazat pe diversificare și extindere atât din punct de vedere al numarului de angajați și de magazine, cât și al gamei de produse și servicii. Ne îmbunătățim constant și venim cu produse conform nevoilor clienților oferindu-le mai multe opțiuni de cumpărare prin marci consacrate sau propriile branduri care poarta garanția Regency Company. Deținem o rețea de magazine în București, Ilfov, Ploiești, Brașov, Constanța, Cluj, Timișoara, Bacău cu toate facilitățile de depozitare și distribuție, la cele mai înalte standarde. Ne extindem anual pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri!

Joburi