RBS SERVICE

check_circle Companie verificată

RBS SERVICE

check_circle Companie verificată

Despre

Specializati in copiatoare, imprimante, multifunctionale, fax-uri, cartuse toner si cerneala; putem oferi consultanta si service oricarui client. Suntem parteneri, dealeri si avem service autorizat pentru SHARP si BROTHER in Maramures. Experienta tehnica de peste 10 ani in domeniu, ne recomanda; iar echipa tanara, dinamica si plina de entuziam conlucreaza pentru a raspunde cu promtitudine si profesionalism spre satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.

Detinem si un centru de copiere in centrul orasului Baia Mare, dotat cu aparatura performanta SHARP si BROTHER, prin care oferim: copii (color si alb-negru), listare, laminare, indosariere, carti de vizita, coperta lucrare de licenta, invitatii de nunta, birotica si papetarie.

Principii

Avem covingerea ca succesul RBS Service este in stransa legatura cu furnizarea constanta de produse si servicii de cea mai buna calitate. Astfel intreaga activitate are la baza principii solide ce definesc un brad de succes orientat inspre client:

–   Le oferim clientilor numai solutiile care raspund cel mai bine nevoilor lor;

–   Oferim cel putin 2 solutii pentru fiecare problema ivita;

–   Cautam cele mai accesibile si profesioniste modalitati de solutionare a problemelor tehnice aparute;

–   Credem in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor nostri spre beneficiul clientilor.

Misiune: Dezvoltarea continua a relatiei de colaborare cu fiecare client al nostru.
Valorile pe care le promovează RBS Service sunt: profesionalismul, corectitudinea şi calitatea.
Viziune: RBS Service tinde spre a deveni lider al pietei pe care activeaza si implicit un partener de incredere pentru clientii sai.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

STR GEORGE COSBUC 14, Baia Mare, Maramures

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close