RBS SERVICE

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Specializaţi în copiatoare, imprimante, multifuncţionale, etichetare, consumabile, oferim servicii complete de imprimare oricărui client. Suntem parteneri şi service pentru echipamentele de imprimare SHARP, BROTHER şi HP în Maramureş. Experienţa tehnică de peste 15 ani în domeniu, ne recomandă; iar echipa tânăra, dinamică şi plină de entuziasm conlucrează pentru a răspunde cu promtitudine şi profesionalism spre satisfacerea necesităţilor clienţilor noştri.

Deţinem un magazin de echipamente de printing, un magazin de papetărie şi birotică, dar şi un centru de copiere în centrul oraşului Baia Mare, dotat cu aparatură performantă, prin care oferim: copii (color şi alb-negru), listare, plottare, laminare, îndosariere, cărţi de vizită, copertare lucrari de diplomă, etc.

Principii

Avem covingerea că succesul RBS Service este în strânsă legătură cu furnizarea constantă de produse şi servicii de cea mai bună calitate. Astfel întreaga activitate are la bază principii solide ce definesc un brad de succes orientat înspre client:

– Le oferim clienţilor numai soluţiile care răspund cel mai bine nevoilor lor;

– Oferim cel puţin 2 soluţii pentru fiecare problemă ivită;

– Cautăm cele mai accesibile şi profesioniste modalităţi de soluţionare a problemelor tehnice apărute;

– Credem în dezvoltarea personală şi profesională a angajaţilor noştri spre beneficiul clienţilor.

Misiunea RBS Service, este dezvoltarea continuă a relaţiei de colaborare cu fiecare client al nostru. Valorile pe care le promovează RBS Service sunt: profesionalismul, corectitudinea şi calitatea.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.