RABEN LOGISTICS ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
11

RABEN LOGISTICS ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
11

Despre

Raben Group este prezentă pe piața europeană de peste 85 de ani și oferă servicii logistice complete. Companiile grupului sunt situate în 12 țări europene: Republica Cehă, Estonia, Olanda, Germania, Italia, Lituania, Letonia, Polonia, Slovacia, Ucraina, Ungaria și România. 

Raben Group – Partenerul tau de logistica:

Companie de familie Suntem o organizație de încredere, stabilă, independentă de schimbările de pe piețele de capital. Caracterul familial al companiei permite luarea de decizii rapide precum și elaborarea de planuri de dezvoltare pe termen lung, care nu depind de componența consiliului de administrație.

Inima Europei Avem sucursale în 12 țări din Europa. Suntem un partener care oferă clienților know-how-ul și experiența piețelor locale.

Cultura Raben Avem o structură de organizare plată, excepțională, care permite luarea de decizii rapide și reacții flexibile la nevoile de schimbare ale pieței.

Servicii personalizate Oferim soluții nu numai pentru companiile mari, ci și pentru întreprinderile mici și mijlocii. Sistemele bine dezvoltate de gestionare a transportului și a relațiilor cu clienții ne permit să adaptăm fiecare serviciu la nevoile și cerințele individuale.

Angajați Suntem o echipă experimentată și implicată, orientată spre schimbul de experiență și realizarea de obiective împreună. Scopul nostru este de a sprijini clienții în operațiunile pe care le desfășoară și de a supraveghea întregul proces logistic.

Rețea densă de locații O locație bine planificată a sucursalelor noastre permite transportul rapid al mărfurilor încredințate nouă.

Creștere continuă și optimizarea proceselor Ne dezvoltăm și îmbunătățim procesele în mod continuu. Suntem conștienți de faptul că investițiile în rețeaua de transport sunt în strânsă legătură cu acțiunile care vizează optimizarea proceselor și sistemelor IT, fapt care se traduce în livrări rapide și în timp util.

Transport specializat în funcție de bunuri Avem 8.000 de mijloace de transport la dispoziție, adaptate cerințelor diferitelor sectoare, ceea ce ne permite să oferim soluții adecvate pentru fiecare client.

Capacitate de depozitare modernă                   
Clienții noștri pot utiliza 1.150.000 mp de capacitate de depozitare diversificată, adaptată la cerințele specifice produsului.

Politica ecologică Grija pentru mediul natural este o parte a operațiunilor noastre de zi cu zi. Clienții noștri pot utiliza instrumente certificate pentru a măsura impactul acestora asupra mediului, cum ar fi un calculator special care să permită măsurarea exactă a emisiilor de gaze cu efect de seră și  pentru planificarea acțiunilor care vizează reducerea acestora. 

Potențialul nostru:  

 

10.000 de angajați calificați deschiși la nevoile clienților, 
1.150.000 de metri pătrați de capacitate de depozitare diversificată, 
8.000 de mijloace moderne de transport, 
peste 130 de locații, 
infrastructură și proceduri IT moderne, 
rețea de conexiuni regulate de transport intern și internațional, 
certificate ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 (HACCP). 

Joburi

Contact

Dragomiresti-Vale, ILFOV

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close