PROMELEK XXI SA.

check_circle Companie verificată
9

PROMELEK XXI SA.

check_circle Companie verificată
9

Despre

SC PROMELEK XXI SA (până la 01 august 2016 - PROMOD S.A.), companie cu capital mixt parte a grupului Elektra Spania, prezentă de peste 23 de ani în piața din România. În prezent datorită dezvoltării susținute, căutăm personal motivat și pregătit în vederea consolidării echipei. Candidaților selectați li se oferă posibilitatea de a lucra în cadrul unei echipe profesioniste, într-o atmosferă colegială. Oportunitate bună de dezvoltare profesionala și de a-și valorifica cunoștințele și potențialul în cadrul unei echipe care urmărește creșterea performanței și eficienței.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Libertatii, Nr. 21, Comuna Apahida, Judet Cluj, Cod 407035, Apahida,Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close