Prisum International Trading srl

check_circle Companie verificată
10

Prisum International Trading srl

check_circle Companie verificată
10

Despre

Dedicated to Life. Naturally.

Fondată în 1994, compania Prisum este dedicată îmbunătățirii sănătății printr-o gamă largă de produse și servicii.

Ne ducem la îndeplinire Misiunea, parcurgând pași zi de zi în direcția pe care ne-am propus-o

Suntem dedicați consumatorilor noștri prin oferirea unor produse și servicii care să le îmbunătățească sănătatea și astfel, întreaga Viață.

Ne tratăm cu respect angajații, acționarii, partenerii de afaceri și clienții.

Oferim produse sigure, de înaltă calitate și rămânem preocupați în permanență de nevoile și dorințele consumatorilor noștri.

Credem că pasiunea cu care ne urmărim obiectivele, inspirația de care sperăm să dăm dovadă în alegerile făcute și curajul care ne caracterizează - sunt elementele necesare unei creșteri sănătoase.

Dedicated to Life. Naturally.

Viziunea Prisum este aceea de a se dedica Vieții. Respectăm Viața în toate formele sale: natură, oameni, animale. Suntem dedicați acestui vis de a face bine celor din jur. De aceea am ales să oglindim această viziune în "mantra" care ne călăuzește: "Prisum. Dedicated to Life. Naturally."

Ilustrația folosită pentru reprezentarea grafică a identității Prisum pornește de la șirul lui Fibonacci și ajunge la "raportul de aur", raport care simbolizează perfecțiunea, echilibrul, frumusețea, fiind regăsit deseori în natură.

Spirala de Aur reprezentată de elemente ce se regăsesc în natură.

 

 

Joburi

Contact

Agatha Barsescu 15 B sector 3 ( sediul soc:Calea PLEVNEI 146 BUCURESTI), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close