Printec S.R.L.

Printec S.R.L.

Despre

Printec Romania face parte din grupul de firme Printec (www.printecgroup.com), care este prezent in 12 tari europene. Compania noastra furnizeaza solutii profesioniste legate de echipamente de tip Self-Service Terminals (EFTPOS, ATM, kiosk, etc.), tehnologii de card magnetic si smart, plati electronice, securizare de date, hardware si software specializat sau de uz general. Principalii clienti ai companiei sunt bancile comerciale, institutiile financiare nebancare dar si alte institutii din Romania; principalii parteneri reprezentati de catre Printec sunt NCR, VeriFone, Thales, Gemalto, Nortel Networks. Sediul principal este in Bucuresti, iar firma mai are 25 centre de service in Romania si unul in Chisinau.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. PUTUL LUI ZAMFIR 53, intrarea se face prin str: constantin aricescu, nr 44, sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close