Despre

Grawe Romania Asigurare S.A. este filiala cu drepturi depline a Grazer Wechselseitige Versicherung (Grawe), unul dintre marile concerne financiare din Austria si una dintre cele mai mari firme de asigurari din Europa.
Gandim in perspectiva, iata motivul prezentei noastre pe plan international. Acest tip de gandire a determinat dezvoltarea companiei GRAWE, de la nivelul societatii mutuale pentru asigurare impotriva incendiilor - asa cum a fost creata in anul 1828, la nivelul unei prezente puternice si respectabile in intreg spatiul central si est-european.
Extinderea rapida si sigura, de anvergura, a facut posibila transformarea noastra intr-o corporatie solida cu operatiuni in toata Europa.
Concentrndu-şi atenţia pe domeniul n care grupul internaţional Grawe are expertiza şi competenţele cele mai mari, Grawe Romnia şi ncepe activitatea n octombrie 2000, viznd exclusiv domeniul asigurărilor de viaţă. Deţinnd 99,88 % din pachetul de acţiuni, grupul Grawe este acţionarul majoritar al companiei romneşti.
Ne conducem după urmatorul motto: Asigurarea de partea TA, iar strategia noastră este să punem n permanenţă clientul pe primul loc, să i oferim cele mai bune produse şi servicii n orice moment.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

lascar catargiu, bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close