Polon-Alfa Romania S.R.L.

check_circle Companie verificată

Polon-Alfa Romania S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Polon-Alfa Romania este o companie specializată în vânzarea de sisteme de securitate, parte din grupul internațional AAT Holding, cel mai mare producator si furnizor de sisteme de securitate din Polonia, cu o puternică prezență în Europa și parteneriate în întreaga lume.

 

Înființată în anul 2011, compania Polon-Alfa Romania se clasează în topul celor mai importanți producători și distribuitori de sisteme de securitate din România.

 

Misiunea noastră este aceea de a continua să rămânem alături de clienții, angajații și colaboratorii noștri, un partener apropiat și de încredere. Valorile noastre de bază sunt: integritate, responsabilitate, inovare, teamwork. Acestea reprezintă expresia lucrurilor care ne definesc și care ne inspiră ca în fiecare zi să devenim mai puternici.

 

Vino să faci parte dintr-o organizație tânără, în continuă creștere la nivel național!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Splaiul Unirii 247-249, București

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close