PIZZA HUT

check_circle Companie verificată
10

PIZZA HUT

check_circle Companie verificată
10

Despre

 

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky este cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. Mărcile de restaurante deținute de companie - KFC, Pizza Hut și Taco Bell - sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican

Yum! Brands, Inc. deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii.

Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500.

10.000 de restaurante Pizza Hut deservesc zilnic milioane de clienţi în mai mult de 90 de ţări.

Pizza Hut a venit în România în 1994 cu un concept casual, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor. În prezent deţine 14  restaurante dintre care 8 în Bucureşti.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează  clienţilor săi produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti.  În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj - Napoca.

Această dezvoltare nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor din cadrul  Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.

Cunoscând acest lucru, le oferim încredere tuturor oamenilor cu care lucrăm. Suntem de părere că toţi colegii noştri au potenţialul de a face diferenţa.

Suntem Customer Maniaci, clienţii noştri fiind cei mai importanţi pentru noi.

Ne dorim să obţinem rezultate extraordinare, cu energie pozitivă şi responsabilitate.

Împreună construim performanţa pentru a ne depăşi limitele pas cu pas.

Şi nu în ultimul rând ne place să recunoaştem realizările celorlalţi.

Planifică-ţi cariera la Pizza Hut!

Te aşteptăm si pe pagina noastră de cariere!

http://www.pizzahut.ro/cariere

Joburi

Contact

Calea DOROBANTILOR 5-7, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close