PayPoint

S.C.PayPoint Services SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

PayPoint a fost infiintat in anul 1997 si reprezinta unul dintre principalii operatori de plati ce ofera posibilitatea efectuarii unei game largi de operatiuni din sectoarele: utilitati, telecom, media, comert, transport, servicii financiare, comert electronic.

PayPoint detine pozitia de lider in colectarea de plati efectuate prin intermediul retelelor de terminale electronice amplasate in magazine de proximitate si este recunoscut pentru tehnologia avansata si pentru serviciile puse la dispozitia consumatorilor, grupul procesand anual tranzactii in valoare de aproximativ 14 miliarde de lire sterline pentru mai mult de 1 500 de parteneri. Scopul serviciilor oferite de catre grup este de a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor prin oferirea unor solutii sigure, simple si rapide de plati.

In Romania, PayPoint a lansat serviciul de incasare sume in numerar in august 2008 si si-a extins rapid portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.. Prin cele 11 700 de puncte de plata disponibile in toata tara, in supermarket-uri, minimarket-uri, magazine mixte, compania ofera solutia comoda si rapida a platilor din domenii diverse precum: gaz, electricitate, apa, telefonie fixa si mobila, internet, cablu TV, transfer de bani, rovinieta, bilete de avion, si lista poate continua. De asemenea, PayPoint ofera comerciantilor parteneri oportunitatea valoroasa de afaceri permitand incasarea platilor facturilor intr-un mod eficient si sigur pentru companiile emitente, fara a avea vreun cost pentru serviciile PayPoint, dotarile fiind gratis.

PayPoint este operatorul de incasare plati, incarcare electronica si transfer de bani pentru consumatori si o oprotunitate de afaceri pentru comercianti! Hai sa ne cunoastem.
 

Joburi