Palas Mall Iasi

S.C. Iulius Management Center S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Membru al International Council of Shopping Centers New York si cu un trafic anual de peste 68 de milioane de vizitatori, Iulius este prin proiectele sale, lider de piata la nivel regional.

Cu o experienta de peste 20 de ani in real estate, compania Iulius reprezinta cel mai mare dezvoltator si operator de proiecte mixte din Romania. Fiind o companie vizionara, Iulius a revolutionat piata autohtona de real estate fiind compania care a implementat in Romania concepte in premiera: primul mall din afara Capitalei si primul ansamblu urbanistic multifunctional.

Reteau nationala Iulius Mall cuprinde patru shopping mall-uri regionale in Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava ( Palas Iasi este primul proiect mixt din Romania, Iulius Town Timisoara este primul proiect mixt din vestul tarii si reteau de cladiri de birouri clasa A UNITED BUSINESS CENTER in Iasi, Cluj si Timisoara ce contine 12 cladiri operationale ).

Cu o investitie de 310 milioane de euro, ansamblul Palas reprezinta un centru de business veritabil din inima Iasului, o destinatie cosmopolita de timp liber. Este un complex axat pe conceptul de “lifestyle center” ce detine multiple premii precum: „Cea mai buna dezvoltare office pentru sectorul BPO/SSC din orasele secundare si tertiare” (2017), CEA MAI INDRAZNEATA INVESTITIE IMOBILIARA DIN MOLDOVA”, ( 2014), „BUILDING OF THE YEAR IN SOUTHEASTERN EUROPE” si „RETAIL DEVELOPMENT OF THE YEAR” ( 2013 ). Pallas Mall si Palas Shopping Street este o atractie turistica si un motor de crestere al comunitatii locale ce a revitalizat urbanistic, economic si social centrul orasului Iasi. Este un mix complet de functiuni care include peste 270 de magazine, restaurante si cafenele tematice, cel mai mare food court din regiune, Auchan Hipermarket, sase cladiri de birouri clasa A, cinci sali de evenimente, un parc de peste 500 000 mp si cea mai mare parcare subterana din Romania, cu aproximativ 2 500 de locuri de parcare. De asemenea parcul Palas Mall cuprinde fantani arteziene, pavilion muzical, carusel venetial si vestigii arheologice, oferind o splendida vedere spre Palatul Culturiii.

Anual, Palas Mall atrage peste 19,1 milioane de vizitatori din tara dar si de peste hotare.

Te asteptam sa te alaturi echipei Palas sau echipelor din magazinele Palas Mall.

Joburi