de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

NOODLE PACK

check_circle Companie verificată
5

NOODLE PACK

check_circle Companie verificată
5

Despre

Lanțul de restaurante Noodle Pack este un concept unic în România, bazat exclusiv pe rețete de noodle din grâu sau orez.

 

Sloganul nostru este Choose Smart, așa că am creat întregul meniu să se plieze pe necesitățile si dorințele clienților noștri, în așa fel incât să poată face o alegere cât mai potrivită pentru ei și familia lor

 

O gustare de diferite mărimi (medie, mare), care oferă o încântare pentru orice iubitor de bucătărie asiatică.

 

Fie că este vorba de rețetele speciale de Noodle de grâu sau orez, cu o largă varietate de alegeri cum ar fi vită, creveți, pui Shanghai, Crispy sau Somon, combinațiile de ingrediente îți dau posibilitatea să experimentezi în total peste 30 de rețete diferite.

 

De asemenea, cele 6 sosuri speciale sunt foarte apreciate de clienții noștri, mai ales că acestea pot fi combinate între ele.

Joburi

Social

Contact

Str. Calea Dorobantilor, Nr. 39-41, Ap. 6, Cluj-Napoca CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close