NEXT LABEL S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

           Infiintata in 2018 ca importator si distribuitor al etichetelor autoadezive in rola ,albe ,  flexo,produse de Next Label Franta isi propune sa  dezvolte reteaua de vanzari si distributie.

            Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre firma.

            Firma  se bazeaza pe anumite calitati constitutive pe care nici una dintre firmele concurente nu le prezinta in totalitate. Atuurile pe care firma mizeaza sunt cele stabilite de studiile de piata si sunt astfel concepute incat sa raspunda nevoilor si asteptarilor clientilor astfel vom crea stocuri si vom asigura o livrare  la timp.

             Next Label  va deschide treptat birouri teritoriale in principalele orase ale tarii. Pana atunci spatiul acesta va fi asigurat de catre agentii de vanzare care vor vinde  pentru inceput in 10 localitatii (Timisoara, Sibiu ,Brasov, Valcea, Covasna, Harghita, Mures ,Ploiesti,Alba si Hunedoara).

          Numarul angajatilor care isi desfasoara  activitatea in firma urmand sa creasca intr-un viitor apropiat datorita tendintei si totodata necesitatii de extindere a activitatii atat in planul diversificarii serviciilor cat si privind locatiile, respectiv punctele de lucru ale firmei.Pentru inceput distributia se va face din 3 depozite situate in : Timisoara, Brasov si Sibiu cu cu 10 masini Dacia Logan Van si 2 autoutilitare

           Ne dorim o echipa de vanzari care sa creasca impreuna cu Next .

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.