NEW YORKER ROMANIA

NEW YORKER ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Retailerul german NEW YORKER a intrat pe piata din Romania in anul 2007 dupa ce a deschis primul magazin in Cluj-Napoca si  a ajuns rapid sa detina mai mult de 25 de magazine pe plan local. In prezent, compania are peste 18.000 de angajați, simtind pulsul vremurilor si oferind conditii moderne de lucru. La NEW YORKER punem pret pe munca in echipa.

 

NEW YORKER - Dress for the moment!

Cu peste 1.000 de magazine în 40 de țări, NEW YORKER este una dintre cele mai importante companii din domeniul modei pentru tineri. Gama sa de produse este formata din marci proprii FSBN, FB SISTER (sport si streetwear), AMISU si SMOG (casual si tinute de seara), CENSORED (lenjerie si costume de baie) si o gama larga de ACCESORII. Colecția proprie de sport NEW YORKER ATHLETICS oferă tuturor pasionatilor de sport o selecție funcțională și la modă de stiluri sportive.

 

Varietate fashion intotdeauna up-to-date!

Stilul casual sau look-ul elegant pentru petreceri – cu NEW YORKER ROMANIA veți găsi cu siguranță tinuta potrivită pentru aspectul perfect! Conform motto-ului „Dress for the moment”, vă prezentăm ultimele tendințe, pe care chiar nu trebuie să le pierdeți. Fie că sunteți în oraș sau într-o sală de sport – asigurațivă că veți fi mereu eye catcher în fiecare situație. Fiți inspirați de stilurile noastre și vizitați-ne într-unul din magazinele noastre!

 

NEW YORKER este sponsor al echipei Ligii germane de fotbal din Braunschweig NEW YORKER Lions și al echipei de baschet Bundesliga NEW YORKER Phantoms Braunschweig si sponsor al competitiei internaționale b-boy Bătălia anului.

 

Prin pasiunea noastra pentru moda, spontaneitatea si viteza  de actiune reusim de peste 40 de ani sa fim un reprezentant stabil al lumii modei.

 

Spre viitor cu NEW YORKER!

Devino parte a echipei noastre! Aplica acum la unul dintre joburile noastre, iar noi te vom contacta cu siguranta daca candidatura ta este potrivita! Abia asteptam sa te cunoastem si sa ne convingi ca iti doresti sa ne fii alaturi in universul NEW YORKER!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.