New Com Telecomunicatii S.A

check_circle Companie verificată

New Com Telecomunicatii S.A

check_circle Companie verificată

Despre

Bun venit n cea mai mare familie digitală din Romnia.

Am reuşit să integrăm cele mai multe reţele locale, tehnologia făcnd ca Bucureştiul să fie un cartier din Timişoara, Clujul să fie la doi paşi de Iaşi, de unde te intorci iar n Bucureşti, de data asta trecnd prin noul sector Braşov. Sistemul modular ţi permite să ai putere şi libertate de mişcare n cadrul reţelei exact ca la tine acasă. Intră n reţea şi ţine-te bine. Unde-s mulţi, viteza creşte. Pe net, sau pe toate celelalte la un loc: internet, televiziune, telefonie, interviziune, digifonie, telenet. Stop. Vorbeşte reţeaua fără noi. Bucureşti, un mic cartier din Timişoara? Deocamdată schimbă cablurile din casă cu ţeavă adevărată şi imaginează-ţi ce poţi face mai departe pe alese! Injoy!

Familia INJOY, cea mai mare familie.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Gemenii Center / B-dul Natiunile Unite nr. 1 Bl 108A Etaj 7, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close