NASI SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Nasi SRL este o firmă de proiectare și asistență tehnică în domeniul instalațiilor electrice, cu tensiuni nominale cuprinse între 0,4kV și 20kV, pentru orice puteri. Suntem specializați pe racordarea la rețea a utilizatorilor, fie că aceștia sunt consumatori dar mai ales dacă sunt sau vor să fie producători din surse regenerabile. Nu în ultimul rând, facem studii de coexistență pentru stabilirea condițiilor de amplasare a diverselor obiective în relația cu rețelele electrice de distribuție publică, cum ar fi rețelele de telecomunicații pe stâlpii ce susțin rețeaua electrică. Cunoaștem regulamente, ordine ANRE, proceduri, legi, standarde, îndrumare de proiectare, obiceiuri specifice și încercăm să oferim clienților cât mai multă transparență în relația cu operatorul de rețea. Avem experiență de peste 10 ani în SDEEMN (Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord - fosta Electrica) care controlează 6 județe: Prahova, Dâmbovița, Buzău, Vrancea, Brăila și Galați, cu precădere orașul nostru. Însă am avut proiecte inclusiv în cadrul Delgaz Grid, Distributie-Energie Oltenia și E-Distribuție. 

Media
Planșe Racordare la rețeaua electrică de distribuție publică a Centralei Electrice Fotovoltaice 2.318MW Tecuci 1
Plan situație - Studiu de Coexistență pentru rețea telecomunicații pentru stâlpi de joasă tensiune

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.