Napoca Imobiliare

2

Napoca Imobiliare

2

Despre

Cautam profesionisti in imobiliare sau persoane dispuse sa invete de la cei mai buni pentru a se perfectiona!
Pasiunea pentru autoperfectionare si dorinta permanenta de a te dezvolta profesional sunt unele dintre cele mai importante principii care te pot motiva sa te alaturi echipei Napoca Imobiliare.
Onestitatea, respectul pentru oameni, munca in echipa, orientarea catre client si rezultate, sunt cateva dintre valorile noastre fundamentale.
Este important pentru noi sa facem alegeri corecte si de aceea iti spunem ca a lucra pentru Napoca Imobiliare inseamna sa evoluezi profesional intr-unul dintre cele mai dinamice segmente din mediul de afaceri romanesc. Fiecare dintre agentii nostri se afla in competitie cu ceilalti agenti de pe piata, dar si cu sine, pentru ca nimic nu inlesneste progresul decit dorinta de a fi mai bun in fiecare zi. Daca doresti sa te dezvolti profesional in domeniul imobiliar, te invitam sa te alaturi echipei noastre.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Teodor Mihali 31 35, Cluj-napoca