Mobile Distribution

check_circle Companie verificată
74

Mobile Distribution

check_circle Companie verificată
74

Despre

un-doi Centru de plati este un serviciu istet de incasare a facturilor de utilitati in reteaua de magazine partenere din toata tara.

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata si acoperire la nivel national (aproximativ 6.500 puncte), suntem intr-o continua dezvoltare.

Suntem in permanenta interesati de mentinerea pozitiei de lider pe piata produselor PrePay, prin urmare oferta noastra de produse si servicii se diferentiaza prin diversitate, actualitate si preturi fundamentate corect, venind astfel in sprijinul satisfacerii nevoilor si asteptarilor tot mai variate ale clientilor.

Intre preocuparile noastre legate de satisfacerea nevoilor clientilor la inalte standarde, se numara si oferirea unei consultante tehnice caracterizate prin promptitudine si profesionalism.

In plus, organizam periodic actiuni promotionale, iar sistemul nostru de colaborare se bazeaza pe o grila atractiva de discount-uri.

Joburi

Contact

B-ul Muncii Nr 18, Cluj-Napoca Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close