MINI-FARM SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o companie cu capital 100% românesc, ce formează un lanț de peste 80 de farmacii poziționate în zona de Sud-Est a țarii și adaptate nevoilor pacienților noștri. Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

 

Reunim profesionişti, cu studii în medicină, farmacie, management, informatică, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistică sau aprovizionare şi investim constant în pregătirea profesională a acestora.

 

Colegii noștri beneficiează în permanenţă de training-uri de specialitate şi teambuilding-uri pentru a se putea adapta rapid la schimbările care intervin pe piaţa şi pentru a putea satisface eficient nevoile clienţilor. Astfel, sunt mereu informaţi și pregătiţi în ceea ce priveşte noutăţile din domeniu, produsele din farmacie şi modalitatea de comunicare cu tine, clientul final.

 

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.