Meridian

SC MERIDIAN BUSINESS GRUP SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu o preocupare continuă pentru furnizarea unor produse şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate, MERIDIAN a devenit atât o companie importantă din mediul de business din România, cât şi un partener de încredere pentru toţi clienţii şi colaboratorii noştri. Datorită valorilor care i-au guvernat evoluţia în cei peste 20 de ani de activitate din domeniul auto - excelenţă, profesionalism şi inovaţie, MERIDIAN pune accent pe client și vine în sprijinul său cu soluții practice, într-un mod transparent, eficient și profesionist și este unul dintre cei mai performanţi concesionari ai mărcilor Dacia şi Renault.

Activitatea MERIDIAN se desfășoară în domenii diverse precum: servicii de taximetrie, vânzări auto Dacia și Renault, întreținere și reparații auto, leasing sau vânzări de autovehicule de ocazie, dar cu același obiectiv principal – furnizarea de produse și servicii de calitate superioară tuturor clienților săi. Calitatea serviciilor oferite și succesul MERIDIAN sunt datorate în totalitate oamenilor din echipa noastră, persoane entuziaste, cu spirit de muncă în echipă și orientați permanent către dezvoltarea profesională.

Țintim spre excelența profesională, depunem toate efortuirle pentru a progresa continuu în tot ceea ce facem și suntem dedicați în totalitate activității pe care o desfășuram. Suntem inovatori și ne folosim mereu de experiența dobândită în timp pentru a livra clienților MERIDIAN cele mai practice soluții.

Fiind o organizaţie care creşte constant şi care se adaptează permanent la nou, prin schimbarea tehnologiilor şi prin introducerea unor noi servicii, vom continua să fim aproape de clienţii noştri cu cele trei locaţii din Bucureşti – Berceni, Militari şi Pipera.

 

Dacă posturile noastre vacante nu corespund cu ceea ce căutaţi dumneavoastră, dar vă doriţi să faceţi parte din echipa MERIDIAN AUTO, vă rugăm să ne transmiteţi CV-ul direct pe website-ul nostru, la secţiunea Cariere : www.meridiangrup.ro

Te aşteptăm alături de noi, pentru a realiza lucruri măreţe împreună! "Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul." (Henry David Thoreau)

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.