MERALON INVEST&TRADE LTD

check_circle Companie verificată

MERALON INVEST&TRADE LTD

check_circle Companie verificată

Despre

MERALON INVEST & TRADE LTD este o companie de consultanta ,intermediere si reprezentare juridica si economica internationala noua,cu sediul central in insulele virgine britanice si sedii secundare in noua zeelanda si sediu coordonator pentru europa centrala si de est in austria ,chear daca este o companie noua isi propune ca in maximum 2 ani sa devina nr 1 in lume in domeniul serviciilor de consultanta si reprezentare juridica si economica internationala ,avand ca pricipal scop ,protectia bunurilor si averilor personale ale clientilor ei ,precum si administrarea acestora ,precum si recuperarea creantelor pe care diversi debitori le are fata de acestia .
Cu toate ca este o companie noua a reusit sa incheie un contract de reprezentare cu unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri ai planetei ,reusind ca numai intr-o luna de la deschiderea companiei aceasta sa administreze averi de peste 11.000.000. euro ,inregistrand din ianuarie si pana in prezent un profit de 250.000 euro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

IN LUCRU
AKARA BLDG.24 DE CASTRO STREET WICKHAMS CAY 1 PO BOX 3136, ROAD TOWN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close