Medikus Efect S.R.L.

check_circle Companie verificată
2

Medikus Efect S.R.L.

check_circle Companie verificată
2

Despre

 Am inceput activitatea din pasiune si din dorinta de a face bine prin intermediul unei meserii-aceea de kinetoterapeut- in care cu greu poti sa gresesti si sa aplici un tratament nefavorabil daca aplici legile medicinii si daca ai bune cunostinte in domeniu: “primum non nocere” (“mai intai sa nu faci rau”).

 Treptat, am inceput sa fim din ce in ce mai cautati de catre pacienti, motiv pentru care am infiintat un prim cabinet de kinetoterapie, fizioterapie si masaj unde li s-au alaturat si alti specialisti in domeniu.  

 Deoarece solicitarile au crescut datorita calitatii si responsabilitatii cu care se elaborau si se aplicau programele de tratament a urmat o serie de inaugurari ale Centrelor Kinetomedica:

* August 2002- Centrul Medical Kinetomedica din str. 13 Septembrie, nr.162
* Noiembrie 2007- Centrul Medical Kinetomedica din Bd. Iuliu Maniu, nr.69
* August 2008- Centrul Medical Kinetomedica din Str. Dristorului, nr. 81-88
* Aprilie 2009- Centrul Medical Kinetomedica din Bd. Nicolae Titulescu, nr.10
* Aprilie 2011- Centrul Medical Kinetomedica din Sos. Iancului, nr.31
* Aprilie 2012- Centrul Medical Kinetomedica din Bd. Drumul Taberei, nr.39
* Decembrie 2014 - Centrul Medical Kinetomedica din Bd. Brancoveanu, nr. 6

 In prezent, in  sediile noastre lucreaza o echipa de peste 20 de kinetoterapeuti, majoritatea fiind si absolventi ai unor Masterate in domeniu, specialisti ce au experienta atat in lucrul cu copiii cat si cu adultii.

 Ceea ce ne diferentiaza de alte cabinete este faptul ca lucram individual cu copiii sau cu maxim doi adulti in sala simultan, dupa programe individualizate in functie de afectiune, de stadiul evolutiv al bolii cat si de alte eventuale afectiuni asociate.

 Cu copiii incercam sa nu lucram niciodata impotriva vointei lor ci sa le castigam increderea astfel incat sa participle activ si cu placere la sedintele de kinetoterapie.

 In general, intregul ambient al Centrelor Kinetomedica este unul placut, activitatile desfasurandu-se intr-o atmosfera relaxata si civilizata, fara a exista sentimentul acela neplacut de “spital”.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Aleea POIANA SIBIULUI 4 , BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close