Med Anima S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

În contextul actual, în care sănătatea psihică a populației este o prioritate, noi, Med Anima, Centru medical dedicat afectiunilor neuropsihice, aderăm la mișcarea ce își propune schimbarea în bine. În acest sens, 2018, am adus, pentru prima dată în România, stimulare electrică transcraniană (HDCstim) în tratamentul afecțiunilor neuropsihice, primul dispozitiv medical din lume folosit în astfel de afecțiuni, printr-o colaboare dintre Med Anima, Newronika și  “Universitatea di Studi din Milano”. Urmând acest curs al inovației, suntem autorii unei alte premiere naționale, prin parteneriatul dintre Med Anima și R-Biopharm Germania. Folosim în cadrul clinicii testul Genetic ABCB1, singurul test din lume utilizat în optimizarea tratamentului depresiei. Din 2019 am  introdus noi teste genetice in colaborare cu laboratoare din SUA.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.