MBM COMMERCE S.R.L.

check_circle Companie verificată

MBM COMMERCE S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Societatea comerciala MBM COMMERCE S.R.L. a fost infiintata in anul 2013 avand ca principal obiect de activitatea vanzarea de produse prin intermediul unui magazin online. Ulterior s-a dezvoltat inspre aria serviciilor avand un portofoliu de 120 de firme carora le ofera servicii de consultanta in domeniul S.S.M..

Incepand cu anul 2016 a facut un nou pas spre dezvoltare achizitionand prima autoutilitara a companiei (MAN TGX 18.440 - 2013) si avand un parteneriat activ cu grupul LKW WALTER (Austria). Momentan detinem 2 ansambluri complete.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Cuza Vodă, Bl. 30, Sc. D, Et. 4, Ap. 8, Găești

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close