Cibinum Consulting Partener Destine Broker

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cibinum Consulting este specializata in consultanta in asigurari si intermedierea unei game largi de produse de asigurari pentru clientii persoane fizice si juridice(ex. Asigurari de sanatate pentru angajati, asigurare IMM, CASCO si RCA, etc.). Ne dorim o colaborare cu firma dvs. convinsi fiind ca va fi o practica buna atit pentru cibinum Consulting cit si pentru Compania pe care o conduceti.

            Misiunea noastra este de a oferi experienta si expertiza de care dispunem clientilor nostri, pentru care negociem cele mai bune solutii de asigurare. Suntem autorizati de ASF sa functionam in baza deciziei nr.577/17.08.2007. Suntem inregistrati in Registrul brokerilor la numarul 425/20.08.2007.

            Gratie relatiilor puternice pe care le avem cu cei mai importanti asiguratori atit din piata locala cit si din Europa putem oferi clientilor nostri accesul la servicii profesionale de consultanta in asigurari si la produse de protectie optima prin asigurare.

            Valorile Cibinum Consulting :

Performanta,Profesionalism si Profitabilitate
Parteneriat : ne angajam ca partener de cursa lunga in relatia cu fiecare membru al echipei noastre, cu clientii si partenerii nostri.
Pasiune : ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii si colaboratorii.

SERVICII OFERITE :

Consultanta
Negociere, selectie si ofertare
Administrarea contractelor de asigurare
Asistenta in caz de daune !!!

 

SERVICII CONEXE :

 

Leasing financiar si operational pentru achizitia de utilaje/masini/etc. inclusiv second hand

 

Vanzari auto

In speranta unei colaborari, asteptam raspunsul dumneavoastra.

Cu o deosebita consideratie,

Broker zonal Cibinum Consulting : Florian Daniel Marinescu

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.