SC XPLORERS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Logiscool contribuie la alfabetizarea digitală a copiilor din Constanța din anul 2019 și, până acum, peste 2500 de elevi ne-au trecut pragul. Suntem o echipă energică și dedicată, formată din 7 membri, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani. Avem la bază profesionalismul, încrederea, respectul și pasiunea pentru a-i ajuta pe copii să își urmeze visurile.

 

Copiii folosesc în mod firesc calculatorul, tableta sau telefoanele inteligente. Există însă posibilitatea ca ei să le folosească într-un mod care va avea un impact pozitiv asupra vieții lor, mai departe. Alfabetizarea digitală devine una dintre abilitățile de bază ale secolului 21; elevii noștri nu sunt doar utilizatori pasivi ai tehnologiei, ci sunt cei care o vor transforma mai departe.

 

Ei învață să programeze în timp ce se joacă, prin metoda noastră de predare bazată pe experimentarea proprie. Învățându-i să programeze jocuri, noi creăm defapt spațiu pentru creativitatea lor, lăsându-i să experimenteze și să creeze ceea ce le place cu adevărat. Cu noi învață să creeze singuri jocuri pe calculator, animații, aplicații cool și să programeze roboți.

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.