Lidl

check_circle Companie verificată
61

Lidl

check_circle Companie verificată
61

Despre

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

 

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

 

Misiunea Lidl este de a oferi zilnic produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

 

Primele magazine Lidl Romania au fost deschise in anul 2011 si de atunci au ajuns in topul retailerilor din tara cu promisiunea de a oferi mereu produse la cel mai bun raport calitate-pret. Totodata, una din prioritatile principale ale grupului este colaborarea cu furnizorii din Romania incluzand in oferta Lidl un numar din ce In ce mai mare de produse locale.

 

Fiind o companie internationala, Lidl isi asuma responsabilitatea nu doar pentru un rezultat economic bun, ci si in raport cu angajatii, mediul inconjurator si comunitatile in care sunt prezenti.Baza activitatilor zilnice este reprezentata de utilizarea responsabila a resurselor, abordarile simple si orientate spre client, mentinerea respectului fata de client, angajati si parteneri.

 

In cadrul unui process riguros de audit, institutul independent “Top Emplyers” din Olanda a acordat pentru a patra oara consecutiv, certificarea de “Top Employer”, Lidl Romania consolidandu-si astfel pozitia de Angajator de Top la nivel national si in Europa. Astfel, Lidl face parte din companiile in care angajatii isi pot construi o cariera in adevaratul sens al cuvantului.

 

Fie ca angajatii lucreaza in sediul central, magazine sau centre logistice, cu totii au aceleasi valori si motivatia de a face compania in fiecare zi mai buna.

 

Lidl ofera acestora oportunitatea de a-si construi propria cariera prin incredere, corectitudine si respect.Formarea si dezvoltarea angajatilor este esentiala, compania investind resurse considerabile pentru atingerea cerintelor de performanta si cresterea competentelor individuale.

 

Lidl Romania incurajeaza oamenii sa isi inceapa cariera intr-o echipa vesela si dinamica sis a dea mai departe bucuria produselor de calitate la cel mai bun pret.

 

Impreuna suntem Lidl!

Joburi

Contact

DN 72, Nedelea- ‘Crângul lui Bot’ km. 73+810, com. Ariceștii Rahtivani, jud. Prahova, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close